“There is freedom waiting for you, On the breezes of the sky, And you ask “What if I fall?” Oh but my darling, What if you fly?”

IMG_8941

Jag har varit cirka sjukast i stan hela veckan. Inser att det låter an aning melodramatiskt, men jag är rätt melodramatisk av mig när jag är sjuk. Tycker att tillvaron är svartare än svartast och är ynklig så det sjunger om det. Lätt ocharmigt, men som tur är brukar jag bara vara sjuk en gång om året och efteråt är jag världens gladaste över att vara frisk så det jämnar ut sig.

IMG_8958

Och i fredags vaknade jag och mådde typ 80 procent bra, vilket var en himla tur, för jag skulle ju ha några riktiga : or över på taco och sangria. Gjorde för övrigt typ 100 kilo taco så har rester som skulle räcka till halva Stockholm.

IMG_8963

IMG_8964

När vi hade ätit klart spelade vi ölspel, något som jag är nästan imponerande dålig på. Så jag gav upp rätt snabbt och gick och fixade iordning mig för utgång istället.

IMG_8965

Såhär lyckliga var vi när vi begav oss mot min favorit-cocktailbar Pharmarium (jobbade stenhårt med att försöka uttala detta hela kvällen).

pharmarium-arets-bar-20151

(Bilden är stulen pga hade det för trevligt för att ta bilder)

Pharmarium har förutom de mest gudomliga drinkarna, en atmosfär och en personal som är lite att dö för. Det känns som att sitta i din kompis väldigt flotta vardagsrum och hela stället bjuder liksom in till mysiga konversationer och lyckorus.

Så där, på vårt första stopp för kvällen, satt vi och pratade om bland annat det härliga med att leva och hur mycket värld det finns att upptäcka. Att det nog är den som har mest minnen som vinner och att en av de viktigaste reglerna är att inte bli gammal och ha en lista med tusen punkter på saker som du egentligen skulle ha velat göra.

IMG_8975

Och det som vi ville göra där och då, när Pharmarium hade stängt sina portar var att dra till en klubb som heter Bergmans. Om Pharmarium är som ett städat vuxenhäng hemma hos en av dina favoritvänner så är Bergmans samma häng fast fem timmar senare när allt spårat litegrann och folk tycker att det är en bra idé att dansa i sofforna.

Efter något glas vin på Bergmans gick vi något kvarter bort till Spybar som var klaustrofobiskt fullt av folk men såklart också så festligt att det inte var riktigt klokt. Varje gång jag är där fascineras jag lika mycket över de magiskt vackra kakelugnarna och det faktum att det är nästintill omöjligt att ha tråkigt.

IMG_8990

Efter att ha dansat och brottat oss fram bland människor ett par timmar var det dags att avsluta kvällen.

IMG_8997

Jag kände mig fortfarande oförskämt (och oförtjänt) pigg och glad när vi tog tunnelbanan hem efter min hårdaste utgång på år och dagar.

IMG_9025

Igår var däremot väldigt mycket såhär och mycket kollande på filmer som jag redan sett cirka 30 gånger. Visste inte om jag mådde dåligt pågrund av Sangria, sömnbrist eller fortfarande sjukhet. Högst troligt var det en bladning av alltsammans.

7fcd7efec4158ece56728edf4aa9db98--hall-wedding-decorations-wedding-quote-signs

Till mina kära partners in crime skickade jag peppiga citat som dessa, och fram emot klockan 21 somnade jag. Jag sov, och sov och sov så länge att jag nästan började förväxla mig själv med törnrosa…

IMG_9129

Tyvärr kom ingen prins och kysste mig till liv, men det gjorde däremot solen. Vaknade och mådde som en prinsessa. Och idag har jag maxat tiden ute…

IMG_9114

Började med att springa, har varit med om bättre springrundor i mitt liv, men efter en veckas sjukdom och latent sömnbrist så var det ändå okej…

IMG_9136

Sen hann jag bara hem och duscha innan det var dags att ge sig iväg för att dricka kaffe med en kompis, och nu är jag hemma och slänger i mig lite mat innan det är dags att gå iväg på nästa kaffedejt (lider av lätt social abstinens efter min vecka av vara-sjuk-och-ligga-hemma-i-sängen). Hoppas er söndag varit lika fin som min!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *