Stjärnor och kärleksdikter

Tvillingar promenad

Dessa två :or har tagit upp en stor del av min helg. Vi har gjort grejer som att läsa böcker, tagit promenader, byggt saker med lera och ätit köttbullar.

Tvillingar barnvakt

Lekte på bryggor gjorde vi också och plockade blåbär…

Södermalm gränd

Innan barnvaktandet började var det dock fredag och när jag var klar på jobbet så var ljuset så fint att jag vet inte vad.

Mousserande vinSå jag gick hem, bytte om och fyllde på lite energi. Sen bar det av till en kompis som precis har flyttat till Söder. Kul att fler bestämmer sig för att flytta hit tycker jag. Är så mysigt att ha gångavstånd till sina vänner.

De vackraste kärleksdikternaJag hittade den här boken i min kompis bokhylla när hon var ute och köpte choklad. Satt och bläddrade och tänkte på när jag var typ 14 och hade en diktbok med kärleksdikter som var helt sönderbläddrad. Gud vad jag tyckte om den. Nu minns jag inte ens vad den hette. Men den var gul med två ritade ansikten på framsidan tror jag.

I vilken fall som helst så var det en bra fredagskväll!

IMG_9785

Och sedan dess har det hunnit bli en relativt lugn (i alla fall för min del) och grå söndagskväll. Funderar på att titta på den här nya serien “The Night Of”. Den ska ju enligt ryktet vara bra så att det sjunger om det. “Stranger Things” såg jag klart förra veckan. Mycket beroendeframkallande!

Avslutar det här inlägget med ett klipp om hur vi människor kan tänkas se ut och fungera om 1000 år. Helt orelaterat. Men rätt coolt och intressant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *