Om långa promenader och att låsa fast kärleken

IMG_9267

Har precis kommit hem från en överlång kvällspromenad. Som började när det fortfarande var ljust ute…

IMG_9292

Men hade börjat skymma lite lagom sådär. Jag och en kompis gick från dessa vackra vyer mellan Östermalm och gamla stan.

IMG_9473

Hem till ett blåsigt Södermalm och Monteliusvägen. Om jag skulle skriva i en kontaktannons att jag älskar långa promenader skulle det verkligen vara sanningen. Jag snittar typ 15 000 steg om dagen för att jag tycker att det där med att gå är en så himla mysig och avkopplande grej.

Observera förresten låsen på räcket. Min kompis frågade mig idag varför de hängde där. Jag bara “Men det är ju kärlekspar som låst fast sin kärlek”. Hon tyckte det var klyschigt så det sjöng om det. Själv kan jag inte låta bli att tycka det är störtvackert. Alltid mer kärlek till folket liksom.

IMG_9500

Sen gick vi in på den här härliga baren som ligger bland tinnar och torn…

IMG_9497

Jag drack kvällen till ära rödvin, för jag visste att jag bara skulle dricka ett glas. Annars tål jag tyvärr inte rödvin. Har hört teorier om att det har med tanniner eller histamin (som för övrigt låter rätt mycket som någon form av hostmedicin) att göra.

På vägen hem såg vi att de börjat sälja julmust på Hemköp. Det borde ju på riktigt klassificeras som något slags brott. Är ju för guds skull över tre månader kvar till jul och jag har inte ens hunnit vänja mig vid tanken på att sommaren är över.

Tänkte avsluta den här kvällen med att somna till en film, och i morgon är det ju fredag och nästan helg igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *