Just an other manic monday & moments

IMG_0051

Alltså vädret hörni! Vad är det som händer? Känns som att exakt hela stan håller på att regna bort. Här var jag för två timmar sedan när jag begav mig från kontoret. Men nu glömmer vi det och kollar in ögonblick från senaste dagarna istället…

IMG_9535

I fredags var det ju tänkt att jag skulle gå på Out Of Office. Så hade ett pre-out-of-office cavahäng hemma hos mig. Det fanns en tid när jag var alldeles livrädd för att poppa cava-flaskor, men har i takt med parkhäng och sådana saker blivit liter mer ruttad och tycker numera att det är väldigt kul.

IMG_9569

Tyvärr, tyvärr så blev det inget OOO, på grund av att när vi kom till Münchenbryggeriet så var det orimligt lång kö. Så vi gick hem igen, och såhär förskräckt blev min kompis Lovisa när hon fick en pusch-notis från Aftonbladet om att Magdalena Ribbing var död. För att hedra henne var vi lite extra artiga och belevade resten av kvällen.

IMG_9568

Juste, jag försökte skapa något slags stilleben av en kork och massor med glitter. Kommer troligen inte ställas ut på moderna inom en snar framtid, men i alla fall.

IMG_9362

Det blev en fredagskväll som avslutades vuxet tidigt. Så tidigt att jag dagen efter var uppe med tuppen och promenerade till gamla stan. Där gick jag förbi den här fina skylten, som verkade vilja påminna mig om att inte avsluta mina fredagskvällar innan midnatt.

IMG_9645

På kvällen var jag hemma hos mina föräldrar och åt middag. Kändes sjukt lyxigt att laga mat med egenodlade citroner…

IMG_9648

IMG_9778

På söndagen hade vi ju frukost på bryggan, sådan lycka !

IMG_9789

Jag har förresten hittat noll kantareller i år, men ser flugsvampar överallt (suck på den).

IMG_9836Söndagseftermiddagen var firande av två små femåringar och så mycket bakverk att det räckt för att göra ett helt dagis hyperaktiva…

IMG_0043

Och för att jag skulle hålla mig mätt enda fram till lunchtid idag.

IMG_0128

I helgen blev jag ägare till ett par nya skor, som jag är väldigt tacksam att jag inte satte på mig idag. För de hade antagligen blivit totalförstörda.

IMG_0124

Sist men inte minst (eller jo faktiskt minst också) hittade jag den här minatyrjordgloben hemma hos mina föräldrar. Känns rätt vackert ändå, att hålla världen i sin hand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *