You’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret. All the best people are

Förde precis över massvis med bilder av veckan som gått till min dator. Vi kan ju kolla in vad som varit på tapeten.IMG_5846

I lördags, när det var lite (betoning på lite) sol ute och sådana trevliga saker så hängde jag i Tanto med mina vänner. Tanto har varit lite utav min bakgård denna sommar på grund av har ingen balkong men bor väldigt nära Årstaviken.

IMG_7421

Vi drack cider från ett märke som heter Lustgården, och jag måste säga att de har deras burkar är de mest bedårande ciderburkarna jag sett i hela mitt liv.

Citat galet

Till en vän som var lite nere och behövde akut uppmuntring skickade jag detta…

IMG_7661

Innan det började drickas cider hade jag grundat med algen chlorella, för tydligen är det såhär…

IMG_7666

Att chlorella enligt forskning ska vara en life saver mot baksmälla, och forskning ska man ju alltid lyssna på…  (och ja det funkar faktiskt rätt bra, är mycket möjligt att det är placebo men placebo är ju guld det med ibland så jag klagar inte) 

IMG_7434

Någon dag (minns inte vilken) så tog jag en promenad som ledde mig till andra sidan stan, och i Humlegården möttes jag av denna fina skylt. Är sjukt svag för mysiga budskap så var förstås tvungen att fota. 693b4c6b87814e5cd2cbfc0f2f9b6cab

O på tal om ord och sådana saker, det här har jag sparat ner från Pinterest för att det kändes så smärtsamt sorgligt, hemskt och tomt.

IMG_7485

Och det här är en annan grej som jag var kände ett akut behov av att print screena, för man bara “herre min skapare, att det finns sådana här coola människor är bara helt över-underbart”.

IMG_6386

Har som vanligt lyssnat på musik rätt konstant. Imponeras (och kanske skräms en aning) över hur grymma Spotify har blivit på att leta upp låtar som jag älskar. För många, många år sedan lyssnade jag fullkomligt sönder låten “Drops of Jupiter”, och nu tyckte Spotify av det var dags att väcka lite nostalgikänslor i mig…

Drops_of_Jupiter_by_Miyuko142

Now that she’s back in the atmosphere
With drops of Jupiter in her hair, hey, hey
She acts like summer and walks like rain
Reminds me that there’s time to change, hey, hey
Since the return from her stay on the moon
She listens like spring and she talks like June, hey, hey

Tänker att vara den personen som får en sådan här låt skriven till sig måste vara finast på jorden cirka.

Just nu är jag här

Och häromdagen började jag ju som sagt läsa den grymma boken “Just nu är jag här” (checka in recension genom att klicka).

IMG_7825

Och nu har jag ganska precis avslutat en middag som var god så det sjöng om det.

Hoppas ni har en alldeles förtrollande fredag med allt som hör sådana till, och samlar mycket fina bilder i era fotoalbum <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *