“I go to seek a great perhaps”

Bild 2016-03-24 kl. 12.23

Glad skärtorsdag kära ni! I morse vaknade jag upp och var såhär glad. För dels sken solen och dels är det första dagen på en helg när du har världens bästa ursäkt för att äta massor med godis, och sådant går ju inte att låta bli att tycka om <3

upp

Gårdagen spenderade jag med att hänga hemma hos mina föräldrar och titta på uppdrag granskning som handlade om läkare och sjuksköterskor som arbetade utan legitimationer. Galet och läskigt så det sjunger om det. Ni kan se avsnittet här om ni vill.

maxresdefault

Annan grej som jag också tittat på är dokumentären ovan. Den finns på Netflix och handlar om sexuella övergrepp på Colleges. Tyvärr ett jätteproblem men såklart bra att det äntligen uppmärksammas. Kolla in den här.

mostar-source-mostarfilmfestival

Nog med depp, håller på att spana in mitt nästa resmål. Svårt att veta var i hela världen man ska åka, men en av mina favoritsidor för inspiration är BBC travel. Tycker att de är helt suveräna när det kommer till att skriva resereportage.

IMG_1424

Men en dag som denna är går det ju faktiskt inte helt fel att vara i Stockholm heller och promenera vid vackra Monteliusvägen. Om jag känner stockholmarna rätt kommer uteserveringarna börja fyllas lagom till att halvdagen på kontoret är slutarbetad. Går inte att inte älska den optimismen.

Bild 2016-03-24 kl. 12.22 #7

Förresten, min solbränna håller ju på att blekna bort, så sjukt ledsamt. Funderar på att kapitulera för min fåfänga och lägga mig i solariet. Brukar försvara mig själv med att jag tror att d-vitamin brist är förödande och solar med det inre försvarstalet cirka fyra gånger om året.

Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *