See no evil, hear no evil, speak no evil”

IMG_5905

Godmorgon på er och välkommen hem till mig. Jag underhåller mig med en av de bästa aktiviteterna som finns en söndagsmorgon i mars, nämligen ligga i sängen och surfa sönder internet.

IMG_5895

Jag dricker också te som jag köpte enbart för att jag tyckte förpackningen har vrålsnygg färg. Är verkligen ingen tedrickare egentligen, men en knallrosa förpackning med ett kärleksbudskap fick mig att pröva mina vingar i telandskapet.

IMG_5889

Ni vet häromdagen, när jag berättade för er om alla grejer jag köpt på min resa? Jag glömde ju dessa tre små apor. Shoppade dem sista kvällen i Bangkok. De symboliserar “see no evil, hear no evil, speak no evil”.

flat,800x800,075,f

Det är för övrigt samma apor som finns bland emojisarna i iPhone. Vill ni veta mer om historien kring dessa tre apor kan ni gå in och läsa på wiki. Jag är i alla fall väldigt glad att ha ett eget exemplar här hemma.

IMG_5892

Har också sett till att fylla mitt hem med soliga tulpaner (den riktiga solen verkar ju ha irrat bort sig), så länge är dessa ett substitut på köksbordet.

IMG_5882

Igår var jag förresten på något jag aldrig varit på förut, nämligen en Paddle match. Min brorsa har blivit hooked på den nya sporten som är lite som en bladning mellan tennis och squash. Så jag ägnade några lördagstimmar åt att checka in vad det egentligen var frågan om i en iskall hall i Värtahamnen. Som gammal tennisspelare tycker jag att det verkar vara väldigt roligt, så kanske ska ge mig in i paddlandet själv.

IMG_5898

Men inte idag, har det lite för skönt här bland tusen täcken, filtar och kärleksteer. Ha en riktigt bra söndag ni med, så hörs vi säkert i morgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *