Monsunregn och en utsikt utan dess like

Ni vet den hemliga stranden jag pratade om igår? Där bor vi nu. I ett oerhört spartanskt rum med en utsikt som är lika vacker som den jag hade i Grekland i somras, och det vill inte säga lite.

Sai Nuan Bay

Stället med den makalösa utsikten heter Sai Nun Beach och är en tystare och mer tillbakadragen del av Koh Tao. Till exempel spelas här igen musik- alls. Vi är ensamma med ljudet av vågor och rösterna från ett fåtal andra turister och övervintrare som hittat hit.

IMG_9371

Vi var ganska oroliga för att internet skulle fungera sämst på den här avlägsna delen av ön. Men så var det inte alls. Högst sannolikt för att vi är mycket färre personer delar på nätet. Så surfingen här fungerar fin fint.

IMG_9311

Vi tog en taxi hit idag på grund av tunga och trasiga väskor. Men du kan också gå så som vi gjorde igår. Gör du det kommer du gå på en väg som ser ut som på bilden ovan. Oerhört värt, trots en miljon liter svett och på gränsen till trötthetstårar. Kan vara smart att gå innan klockan tolv på dagen. Allt här är smart att göra innan klockan tolv på dagen och efter klockan fyra. Timmarna däremellan är ditt huvud rätt mosigt.

Just nu blir det också bara varmare och varmare. I morse blev vi dessutom dränkta av en monsun just när vi kommit till vårt nya hotell. Vi räddade in våra väskor under tak och sprang ner i havet för att regnbada, ett av de allra bästa baden såhär långt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *