Projekt

Eftersom jag är dålig på att göra ingenting och har en fåfäng dröm om att göra världen till en lite bättre plats jobbar jag ofta med olika typer av projekt. 

Amanda Hultin

Ett av de större projekten som jag är en del i just nu är ett som handlar om att sprida information om psykisk ohälsa. Vi drog igång projektet en iskall januarikväll förra året, nu är det höst och vi har varje dag flera hundra besökare och regelbundna användare.

Posttraumatiskstress.com, en av sidorna som är med i projektet har varit en riktig framgångssaga och vi är stolta över att kunna fylla en kunskapslucka som länge funnits kring PTSD i Sverige. Nyligen har vi också startat upp ett program som jobbar med onlinebehandling. Projektet har fått stor spridning i sociala medier och det känns superroligt att få vara en del av texter, design och research bakom sidan.

Vi jobbar parallellt med en systersida som heter socialfobi.info som också är tänkt att hjälpa människor att bli mer upplysta och att kunna ta steget och bli fria från sin sociala ångest.

Ett annat projekt som jag arbetar på är joboard.se. En sida som jag och några vänner skapade med visionen om att kunna tillgodose företags och arbetstagares behov av spetskompetens, flexibilitet och uppdragsanställningar. Projektet är långt ifrån klart, men vi jobbar med Joboard när vi hittar tid för det.

Med andra ord älskar jag att vara en del av nya spännande saker. Tycker lite extra mycket om start ups för att det finns en speciell charm i att få vara med från början. Att utveckla den där “det här är min bebis” relationen till ett arbete.

Om du håller på med någon spännande grej och behöver hjälp eller input får du gärna höra av dig så kanske vi kan skapa morgondagens FaceBook tillsammans;)

Jag finns att nå på info@amandahultin.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *