Marknadsföring

För mig var vägen som ledde till marknadsföring min kärlek till ord. Jag tycker om att skriva och upptäckte att jag var bra på att väcka människors känslor med mitt skrivande.

Jag arbetar främst med marknadsföring online
Jag arbetar främst med marknadsföring online.

Så kom det sig att jag gick en skrivkurs på Berghs School of Communication som jag följde upp med att läsa interaktiv marknadsföring på samma skola. När jag var klar med det så läste jag Onlinemarknadsföring vid Medieinstitutet.

Det gjorde att jag relativt tidigt lärde mig hur du skriver för att attrahera läsare online. Tricken som gör att din text får många klick och hur du optimerar en sida för att den ska klättra i Google ranking.

Jag är också van användare av verktyg som Google Analytics och Ad-Words. På senare tid har mitt intresse för programmering växt och jag jobbar en del med hemsideprojekt på min fritid.

Allra bäst är jag när jag får jobba med sådant som tar till vara på alla mina intressen. Jag tycker om att utarbeta marknadsföringskoncept, älskar att jobba från grunden med användarvänlighet och tycker om långsiktiga SEO projekt som bygger kvalitativa sidor och ger värde till användaren.

“Google only loves you when everyone else loves you first.”

Om du vill ha hjälp med marknadsföring är du varmt välkommen att kontakta mig på:

infor@amandahultin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *