Arbeta med mig

Om du skulle vilja ha hjälp med något inom skrivande eller marknadsföring tycker jag absolut att du ska höra av dig. Jag skickar gärna exempel på vad jag arbetat med tidigare. Om vi tillsammans kommer fram till att vi skulle kunna göra ett bra jobb tillsammans kommer jag ta ditt projekt till mitt hjärta.hotairballoon

När det kommer till skrivande gör jag allt från content på hemsidor till personliga brev och tal. Använd snabbmenyn för att komma till det område som just du är intresserad av:

Jag arbetar även med webbutveckling, då främst Bootstrap och WordPress. Mer information om det kan du hitta här:

Inom marknadsföring jobbar jag mest med interaktiv marknadsföring. För att läsa mer om vad jag kan hjälpa dig med kan du klicka på länken nedan:

Bild 2015-09-25 kl. 14.42 #5

 


Jag som teknikskribent

Att skriva om teknik faller sig naturligt för mig eftersom jag ägnar mycket tid åt att hålla mig uppdaterad om vad som händer i tech-världen.

Jag är också intresserad av att skriva om entreprenörer och start-up företag.

(Du kan hitta texter som jag skrivit om teknik på följande länk.)

Ett annat område som jag fokuserar på är hur tekniken kan hjälpa människor att göra vardagen enklare. Jag vill göra tekniken som hjälper oss vardagen tillgänglig för alla, inte bara för dem som vet var de ska hitta information om detta.

För mig är det viktigt att kvinnor får en naturligare plats i tech-världen. Så ser det inte ut idag och det är något som jag vill förändra, dels genom skrivande, men också genom att själv lära mig kod och utveckling.

Om du vill ha hjälp med att skriva texter inom teknik blir jag alltid glad om du hör av dig. Du kan nå mig genom att skicka ett mejl till följande adress: info@amandahultin.com.

Jag som webbredaktör inom teknik


Jag som skribent om resor

Ett annat kärt ämne är resor. Jag älskar att resa och jag älskar att skriva om vad jag gör när jag reser.

Eftersom jag är ute och reser lite då och då är det perfekt för mig att göra resereportage i samband med detta.

I vinter kommer jag åka till Asien och spendera en tid där. Så om du är intresserad av reportage, texter och recensioner därifrån är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag kan också resa på uppdrag av en tidning eller ett företag.

Du når mig lättast genom att skriva ett mejl till följande adress: info@amandahultin.com. För att läsa mer om vad jag skrivit i samband med resande kan du kolla in följande länk.

Jag som reseredaktör


Jag som skribent inom hälsa

Jag har under en längre tid arbetat som skribent och informatör för sidorna socialfobi.info, posttraumatisktress.com och OCD.nu.

Genom det arbetet har jag utvecklats och lärt mig en hel del om att skriva och göra research  inom ämnen som är kopplade till hälsa. Då speciellt psykisk hälsa.

Jag tycker väldigt mycket om att arbeta med texter och information som handlar om psykisk hälsa eftersom jag genom det arbetet kan göra en insats som hjälper människor som mår dåligt.

Så om ert företag är på jakt efter någon som hjälper er med texter och information som handlar om hälsa så får ni gärna skriva ett mejl till mig och berätta om uppdraget. Ni kan nå mig på följande adress: info@amandahultin.com.

Vill ni ha exempel på texter jag skriver kan ni kolla in någon av sidorna som jag länkar här ovan, då det är jag som skrivit så gott som all text på dessa sidor.

Jag som skribent inom psykisk hälsa


Jag som utvecklare inom WordPress & Bootstrap

Jag jobbar också med att bygga webbplatser. Då främst med WordPress och Bootstrap. Exempel på webbplatser som jag byggt är:

Utveckling bootstrap

Classic Lifestyle, hemsida för inredning och design. Klicka här för att komma till sidan.

Utveckling Bootstrap

LVI psykoterapi, sida för psykologiska självhjälpsprogram. Sajten är utvecklad i Bootstrap. Klicka här för att komma till sidan.

Utveckling wordpress

En informationssida för Social Fobi. Sidan är byggd i WordPress och du kan hitta den här.

Om du vill ha hjälp med ett projekt inom webbutveckling är du varmt välkommen att höra av dig till mig på följande adress: info@amandahultin.com.


Jag och onlinemarknadsföring

I marknadsföring behärskar jag online och interaktiv marknadsföring bäst. Jag kan hjälpa dig med:

  • SEO (Sökmotorsoptimering).
  • Bootstrap.
  • Användarvänlighet.
  • Merförsäljning på webben.
  • Google Analytics.
  • Omvärldsbevakning.
  • UX (Användarvänlighet).

Om du tror att vi skulle få ett roligt och framgångsrikt arbete tillsammans så kan du skicka ett mejl till mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *